19 de juny 2008

CLASSIFICATS!!!

Gran actuació dels nostres triatletes al Triatló de Puerto del Carmen disputat el dissabte dia 14 de juny a l’illa de Lanzarote, prova classificatòria pel Campionat d’Espanya que es celebrarà a El Ferrol els dies 13 i 14 de setembre.

Hem aconseguit tots la classificació amb una actuació força brillant. L’equip femení ha aconseguit pujar al podi en cadascú dels grups que hi ha participat; la Marta Garriga 1a posició, Mercè Asensió 2a posició i la Inés Mestre 3a posició. En quan al equip masculí la molt bona actuació dels nostres homes a Elit aconseguint la classificació al arribar dels 20 primers; Sergi Martinez 10a posició i l’Eloi Moragues 13è lloc, en quan a grups d’edats destacar el 3r lloc de l’Andreu Raymond i tres 4ts llocs aconseguits per el David Martinez, Ferran Barceló i en Marc Pi. En quan a la resta de companys bona actuació de tothom, ...sorpresa del rendiment en la natació d’en Santi Soley.

La diverses curses van estar marcades pel fort vent i la calor, ja que van començar a partir de les 16h. La natació (sense neopré 22ºC) va ser llarga, quasi 1000m, eren dos voltes amb sortida a la sorra, un circuit de bici exigent que ho va ser més degut al vent que entrava de lateral i que va anar canviant de direcció segons passaven les hores i la cursa a peu, marcada per la calor i per l’errada en la distància de la cursa a peu dels grups masculins que és van córrer uns 800m de menys, cosa que desprès va ser solucionat per l’organització a la resta de proves.

Remarcar que degut a que a la Marta li van perdre la bicicleta a l’anada cap a Lanzarote, desprès de la desesperació i fer tràmits amb l’organització, li van aconseguir una per poder competir, li va sortir bé la jugada ja que li van deixar una Orbea Orca amb rodes Ksyrium SL, molt millor que la BTT que ella portava...

Del viatge destacar la germanor de tots els que hi varem anar, el sopar que va preparar l’organització (Buffet Lliure) abans de l’entrega de premis, la disbauxa del dissabte a la nit de la que tothom va participar (alguns més estona que d’altres...), el turisme per l’illa, el somriure de la Laura (la filla d’en Ramon), els recàrrecs per excés de pes i per material esportiu (Jesús fes alguna cosa com a President)...Ah! i el rescat als germans Meròdio abans que marxessin cap a Sant Vicens de Calders – Comarruga!!!