4 de maig 2010

TRIATLÓ DEL PRAT

El diumenge 2 de maig es va disputar una nova edició del Triatló Ciutat del Prat, aquest cop la meteorologia va ser benèvola i durant la prova va fer un dia magnífic. Per les dates que eren l'aigua del mar estava fresqueta (17,4ºC), però amb el neoprè cap problema.

Quasi 480 triatletes es van presentar a les dues sortides que hi havien (1a Federats fins V1M) (2a No federats, noies i V2 i V3).

Com es llogic hi havia més gent a la 1a sortida, va fer que el circuit de ciclisme fos bastant perillós pels grans grups que s'hi van formar, el que va provocar més d'una caiguda, alguna d'elles greus (fractura).

Com que va coincidir amb la prova Nacional de Fuente Álamo, només 5 triatletes de la secció van ser-hi presents per aconseguir punts valuosos per la Lliga de Clubs.

A destacar el 1r lloc en V2M d'en Javier Catasús que va fer una bona cursa tot i anar sol tota l'estona degut a que va sortir a la 2a sèrie (per això també la seva posició final general degut a no poder anar amb grup).