24 de maig 2010

ASICS TRIATHLON SÈRIES - GAVÀ

Matinal triatlètica la que es va viure ahir a Gavà, quasi 1000 persones es van donar cita per fer la 1a prova de les ASICS TRIATHLON SÈRIES de les 4 que compte aquest any. Dos triatlons es van dur a terme el primer amb distància Olímpica i el segon amb distància Sprint.

Tot hi tenir molts participants no va haver problemes al sector de ciclisme gracies a que el circuit era de 20 km tallat totalment al trànsit.Com va sent habitual en aquest tipus de proves més multitudinàries no hi havien tans triatletes federats i sí molta gent que provava sort en el sempre exigent món del triatló.

Gran èxit dels companys que van participar en el triatló, molts d'ells van aconseguir podis, la nostra companya Alexandra Roucher va aconseguir un dels seus millors resultats en triatló al aconseguir la 2a posició absoluta de triatló Sprint, també en Lluís Alcover va assolir el 3r lloc a la categoria S23M al Sprint i en Javier Catasús va fer guanyar en la categoria de V2M en distància Olímpica.

Crònica d'en Javier Catasús:

-"Primera salida de natación, salimos inscritos 250 triatletas. Muy buena temperatura del agua, se han de dar dos vueltas saliendo del agua. Hay una piragua en cada boya controlando que todos pasen correctamente con autorización para coger números (muy bien por la organización).

Salgo el 25 del agua con sensaciones muy buenas, la transición hasta la bici es bastante larga pero llego sin perderme donde tengo la bici. Salgo de boxes sin perder mucho tiempo, con un triatleta del Girona y hacemos los primeros Kms muy rápido para enganchar a un grupito de 4 triatletas.

A partir de ahí me permite descansar un poco con relevos. Muy chulo el circuito en bici, totalmente de potencia. Al final me bajo de la bici el 20.

Empieza mi cruz, la carrera a pie, sobretodo porque con mis problemas en los tendones no la puedo entrenar como debería a estas alturas. Hasta e Km 5 voy bastante bien el 21 sin que me adelante prácticamente nadie, pero a partir del 5 me empieza a pasar gente a saco por lo que intuyo que las cosas no van bien.
Acabo el 43 de la general con un tiempo corriendo de 45' creo que nunca había hecho tanto tiempo desde que hago triatlón, pero es lo que hay, espero que fuese un mal día. Lastima porque de quedar el 20 o 25 de la general que esta bastante bien, pasar al 43 ya es otra historia.
Felicitar a Eloi por la organización porque a pesar de la carrera a pie la disfrute muchísimo y todos los circuitos estaban muy bien.

Felicitar a Alexandra por su segundo puesto en la absoluta femenina, a Carles, a Lluís y a Joan Francesc por su podium en Lloret

Un saludo

CATA"-

Classificacions Olímpica:

28 Albert Tolosà (4t S23M)

43 Javier Catasús (1r V2M)

Classificacions Sprint:

2 Alexandra Roucher (2a ABF)

14 Montse Dominguez (4a V1F)

29 Lluís Alcover (3r S23M))

109 Enric Peso (15è V1M)

121 Carles Tomàs (90è ABF)

Classificacions Triatló Infantil:

1 Carlota Serrano (P-BNJ)

També dissabte dia 23 de maig es va celebrar un Triatló Infantil en el que la filla del nostre company "Jotas" Carlota Serrano va guanyar la categoria de Pre-Benjamins

Enhorabona a tots!

Malauradament el bon ambient del matí ha quedat en un segon pla degut a la mort , al Hospital de Bellvitge, del company triatleta Joaquim Raïch de 43 anys durant el sector de natació, després que els serveis d'Emergència i el personal de Protecció Civil i la Creu Roja l'haguessin assistit a peu de platja. Des d'aquí la Secció de Triatló del C. N. Catalunya volem expressar el nostre condol a la família i als seus amics.