15 de març 2009

DUATLÓ DE LA SEGARRA

Avui 15 de març, s'ha disputat el duatló de carretera de la Segarra a Sant Guim de Freixenet.

El dia aquesta vegada acompanyava, una temperatura ideal, ni fred ni calor. El segment ciclista repetia el circuit d'anys anteriors. Es tracta d'un circuit amb tendència a baixar a la anada i amb tendència a pujar a la tornada, de fet amb algunes rampes força exigents que afavorien als ciclistes. El segment de carrera a peu, aquest any estrenava un nou circuit molt més exigent que l'anterior. Es tractava d'un circuit amb dues voltes principalment sobre terra, amb fortes baixades i pujades (realment conseguia desgastar-nos).

A aquesta prova han assistit diversos duatletes anteriorment vinculats al ciclisme, el mes conegut Melcior Mauri, que està millorant molt la seva carrera a peu. L'objectiu dels capdavanters de la prova era gestionar la avantatge aconseguida al primer tram de córrer, i evitar així ser atrapats pel grup de ciclistes que els seguia. Roger Roca i Xavier Torrades han arribat a la segona transició amb 10 segons respecte els perseguidors. Finalment Roger Roca ha aconseguit la victòria.

El Club Natació Catalunya ha participat amb tres dels seus membres, després de patir dues baixes importants d'última hora.
En Sergi Martinez a finalitzat 13é, en Josep Lluís Aran a acabat 90è i en Joan Rins 104é. Per Clubs em finalitzat en 16a posició, el que aporta uns punts més per tal de mantenir la categoria a la primera divisió de Duatló.

Voldria destacar, que l'organització ha estat molt bona. Les carreteres totalment disponibles pel duatleta, fet que cal agrair a l'organitzador.

La propera cita el Duatló de Barcelona, fins aleshores, a entrenar!!!

Crònica de Sergi Martinez

Classificacions:

13 Sergi Martinez (11è ABM)

90 Josep L. Aran (1r V3M)

104 Joan Rins (2n V3M)

Jovent!! A veure si apreneu dels nostres il·lustres veterans, que surten a podi per cursa!!! Enhorabona a tots!!