4 de març 2009

DUATLÓ CIUTAT DE REUS

Aquest pssat diumenge 1 de març es va disputar el Campionat de Catalunya de Duatló a la ciutat de Reus. L'equip del cata va està format per 4 duatletes el Lluís Alcover, el Miquel Riera, el Josep Lluís Aran i l'Eloi Moragues.

El dia era molt lleig i la carretera estava totalment mullada el que feia presagiar que el tram ciclista seria complica't i perillós. En el primer córrer el Lluís, el Miquel i jo vam anar junts ja que volíem fer el primer sector i la bici plegats per treure un millor resultat en la classificació final per equips. Un cop vam arribar els 3 a la 1ª transició vam sortir disparats amb la bicicleta i ens vam posar a treballar. L'anada són uns 12 km amb el vent a favor que van fer molt fàcil la feina, en canvi la tornada la cosa es va complicar amb el vent en contra i ja que els 10 duatletes que venien amb nosaltres no donaven cap relleu. En el km 15 vam patir la baixa en el pilot del Miquel cosa que ni el Lluís i jo ens vam adonar i va fer que perdés 3' a l'arribar a la 2ª transició. Per darrera el Josep Lluís feia la seva cursa individual superant a tots els seus rivals de la categoria de Veterans 3. Sortim de la 2ª transició per iniciar el 2n córrer i veiem com ja entren els primers classificats de la cursa amb el Xavi Torrades encapçalant-los.

El final vam aconseguir una 11ª posició per equips en el Campionat de Catalunya, la 4ª posició del Lluís en la categoria Sub-23 i la victòria del Josep Lluís en la de Veterans 3.
Pel que fa a les categories absolutes els nous campions de Catalunya de Duatló són la Sara Loher (C.N.Mataró) i el Xavier Torrades (C.N.Reusploms).

Resultats finals:

58ª pos. Eloi Moragues (41è ABM)

68ª pos. Lluís ALcover (4t Sub23M)

81ª pos. Miquel Riera (57è ABM)

127ª pos. Josep Lluís Aran (1r V3M)

Esperem que en les pròximes curses també s'animi a particpar l'equip femení de la secció.
Escrit: Eloi Moragues