9 d’abr. 2008

TRIATLO 2008: AMB LA MIRADA A FUENTE ALAMO



Com ja sabeu o deurieu de saber, cap a finals d'Abril/principis de Maig, cada any i ja van 19 edicions, es celebra el Triatló de Fuente Alamo (Murcia). La secció de Triatló del Club s'ha presentat ininterrompudament a aquesta prova, desde que en 2004 va ser Classificatori del Campionat d'Espanya. Alguns anys hem anat en massa i d'altres anys en minoría.

Aquesta edició es celebra el dia 3 de Maig. Es tracta d'una prova de distància sprint (750m - 20km - 5km), bueno en aquest cas la bici en té 25km. Perque us feu una idea, fixeu-vos en el perfil del tram ciclista (que per errors tècnics, que no es repetiràn surt dalt, perdó, soc novato).


Natació ràpida, bici molt exigent (10km de pujada) i cursa a peu dura amb pujades i baixades. Es una mena de preludi del campionat d'espanya. Cada any participen gent d'alt nivell. Entre els 12 i 15 primers de la classificació general sempre estàn els cracks.


Jo sempre he dit que anar a aquesta proba surt més econòmic que quedar-se a casa i es que quina proba ofereix el mateix ???, m'explico: Dorms 2 nits al pavelló. Seguim: esmorzar, dinar, sopar, i a més, pots fer ús de les instal.lacions.

Per als maniàtics com jo, que ens agradar nadar una mica el matí abans de la proba, es perfecte, ja que pots fer servir la piscina. Alguien da más??, Bueno i como no... (....la festa després,... no us accelereu...) la COMPETICIÓ, molt ben organitzada i amb el recolzament de tot el poble, Un aplauso pel Poble i els seus Voluntaris!!!! I si!! després la festa. Amb els anys ha perdut la barra lliure d'alcohol.... bé pel fetge i desgràcia per les nostres butxaques (me las pagarán!!!), ara ens ho proporciona Mercadona hores abans de la proba (nota mental: Comprar hielo).

Aquest any també tindrem representació: Ferran, David i Sergi.

Falten 24 dies. Per la meva part, l'entrenament dels 2 últims mesos ha estat enfocat totalment a fer aquesta proba, així que a tope!!! Rodilla Aguanta!!!!! y té regalaré Nolotil.


Firma: Sergi

Video Fuente Alamo 2007 http://es.youtube.com/watch?v=4VqEh9ImMjo