28 d’abr. 2008

TRIATLÓ SOCIAL 2008

Un any més gràcies a la família Besora Valmaña es va poder celebrar el triatló social del club natació Catalunya en l'entorn del pantà de Riudecanyes.
El segment de natació es va realitzar en el pantà el qual és testimoni de la gran sequera que viu Catalunya ens els últims temps perquè per poder llençar-nos a l'aigua des de la carretera abans caminàvem 2 metres i ara uns 500. Aquest primer segment de la triatló va està marcat pel GPS del Roger (ojímetro) que va fer que els triatletes haguessin de recòrrer més de 2.000m per tal de poder agafar la bicicleta i començar el segon segment. La natació va està encapçalada pel triatleta sub-23 Andrés Suárez del Prat triatló seguit a un minut de diferència pels triatletes de l'entitat Sergi Martínez i Eloi Moragues, 3 minuts més endarrera un segon pilot de 4 components (Roger, Ferran, Andreu i Joan Francesc) i seguidament anaven sortint de l'aigua de forma escalonada la vella guàrdia de la secció.
El segment ciclista amb un circuit exigent de 36 km. format pel Coll de la Teixeta fins arribar a Porrera i tornar un altre cop el pantà va marcar les diferències entre els particpants. D'aquí fins el final Sergi Martínez va passar a liderar la prova amb gran autoritat arribant a la 2ª transició amb uns 3 minuts de diferència sobre el Ferran (millor parcial de bici) i l'Eloi. Després arribarien el Joan Francesc, El Roger, l'andreu, el Pascual, el Carles Matas, l'Emilio i el Jesús. L'últim segment de carrera de peu era de 9km on s'havien de donar 3 voltes per poder creuar la meta, la qual va atravessar en 1ª posició i guanyador del triatló social 2008 el Sergi aconseguint el millor parcial de corre (37'). El podi el van completar el Ferran i l'Eloi, 2ª i 3ª posició respectivament.
La classificació final és la següent:
1r. Sergi Martínez
2n. Ferran Barceló
3r. Eloi Moragues
4t. Joan Francesc Campos
5è. Andreu Raymond
6è. Roger Besora
7è. Pascual Collado
8è. Carles Matas
9è. Emilio Ferrer
10è. Jesús Andreu
S'ha de destacar el paper dels triatletes que no van poder fer tot el triatló com la Carol, la Mercè, el Youri (que va tenir molta sort amb la caiguda i no es va fer res) i l'Andrés. Però sobretot els voluntaris incansables que animaven i donaven l'avituallament els esportistes.
Un cop més després de l'esforç es va fer la tradicional fideuà el Restaurant de l'Argentera que va ser l'acte de clausura del TRIATLÓ SOCIAL CLUB NATACIÓ CATALUNYA 2008.

Signat: Eloi Moragues