13 d’abr. 2008

Campionat de Catalunya de Duatló

Hola a tots i totes,
ahir es va disputar el Campionat de Catalunya de Duatló 2008 a Sant Joan de les Abadesses assolint una nova fita important per l'equip femení de la secció del Cata que va ocupar la 4ª posició final per darrera del C.N.Reusploms, C.T.Sant Joan de les Abadesses i C.T.Granollers. L'equip el van formar la Carol Valmaña, la Mercè Asensio, la Inés Mestre i la Marta Garriga. Un nou èxit per aquesta nova temporada de les noies de la secció.
En la classificació masculina l'equip de la secció va ocupar la 15ª posició final encapçalats pel David Martínez, Joan Francesc Campos i Miquel Riera (30, 56 i 114ª posició respectivament en la prova). A més, el Roger Besora, el Pascual Collado i el J.Lluís Aran van completar la representació del club en els campionats ocupant la 134, 157, 171ª posició respectivament.
En aquests moments, l'equip masculí ocupa la 8ª posició i l'equip femení la 5ª plaça de la 1ª Divisió de la Lliga Catalana de Duatló de Carretera 2008. Per seguir lluitant per mantenir la categoria en la 1ª divisió masculina l'equip masculí haurà de lluitar de valent en les últimes 2 proves del circuit català de Duatló que es celebraran a les localitats de Castellfollit de la Roca i Vic.
Respecte la prova, els nous Campions de Catalunya de Duatló 2008 són Montserrat Cinca i Roger Roca que assoleixen aquest títol per primera vegada.
Felicitats a tots els que van participar.