10 d’abr. 2008

TRIATLÓ SOCIAL


Hola a totes i tots.

Arriba aquell moment que ens aboca a una nova temporada, el triatló social, concebit justament per aixó, acabar de rematar la forma.

Aquest esdeveniment absolutament necesari, l´amenitzem amb la no menys necesaria fideua i tertulia consegüent, a l´entranyable poble de l´Argentera (el meu poble).

La data com ja sabeu serà el proper dissabte 26 d´Abril, a les
10h 00´ Ens trobem a l´embassament de Riudecanyes.
10h 30´ Comença el triatló.
14h 30´ Ens cruspim la fideua a l´Argentera.

Material obligatori:
Neopré i Casc.

Distancies i Circuit:
Natació 1.600m. + Bicicleta 35km. + Correr 9km.

En la natació, i com ja us imagineu, la sequera que arrosseguem fa que l´embassament estigui en un estat penós, tot i així en principi l´únic inconvenient serà la transició quan sortim de l´aigua que haurem de caminar un tros força mes llarg de l´habitual, per aixó necesitareu calçar-vos quan sortiu de l´aigua i caminar o correr fins la bicicleta. No us aconsello les típiques xancletes, el camí es pedregós, millor unes bambes.

En la bicicleta enguany repetirem l´anada i tornada a Porrera, amb el coll de la Teixeta per entremig, el desnivell acumulat de les dues pujades son 575mts., l´asfalt està practicament nou, peró recordeu extremar la prudencia, sobretot a les baixades hi han curves molt tancades que no estan degudament senyalitzades i també altres ciclistes.

La cursa a peu son les 3 voltes de 3kms. de sempre amb l´avituallament al mig, cada 1.500mts., hi haurà aigua, taronges i platans.

Com heu d´arribar a l´embassament de Riudecanyes?
Dos opcions:
1a. passat el peatge de Tarragona la primera sortida direcció Reus, sense desviar-vos de l´autovia direcció Falset i Alcañiz, trobareu una altre sortida que resa Cambrils i Riudoms, vosaltres cap a Riudoms, després Montbrió del Camp on heu de cruar part del poble i dirigir-vos finalment cap a Riudecanyes on ens trobarem a l´embassament a les 10h 00´.
2a. passat el peatge de Tarragona la tercera sortida Cambrils i un cop passat el peatge de sortida a la dreta cap a Montbrió i després Riudecanyes.
De totes maneres us aconsello agafar un mapa i saber-lo interpretar, que cada any hi ha qui es perd. El temps de viatge es entre 1h 30´ i 1h 45´.

Recordeu apuntar-vos a la carpeta de triatló que hi ha a l´entrar al club, es absolutament necesari que us apunteu i si veniu acompanyats també per saber la quantitat de gent que ve a dinar, si no paseu pel club dieu-li a algú que us apunti. Qui no s´apunta no menja!!!!!!!!

Hem podeu consultar el que volgueu a rogerbesora@hotmail.com.

Salut.