8 de març 2010

DUATLÓ DE MANRESA

El dissabte dia 6 de març sota un sol espatarrant, que res feia presagià la nevada d'avuí, es va disputar el Duatló Ciutat de Manresa que també era el Campionat de Catalunya Universitari.

Una part del equip de "No Competición" va ser-hi pressent, a destacar la participació en el Universitari de 3 joves promeses: Andrés Suarez (Ramon Llull), Sergi Martinez (UB - "me dejo asignaturas para seguir participando") i la jove promesa i que participava per primer cop l'Andreu Raymond (UB - "Que lindo és ser joven").

Encara que no han sortit les classificacions de l'universitari destaquem el 2n lloc d'en Sergi Martinez (UB).

Destaquem la bona actuació dels companys que van puntuar per equips: en Sergi Martinez, l'Andrés Suarez i en Josep Amram (aquest últims es van disputar-se quasi a l'esprint l'arribada a meta) ja que tots tres van entrar en el mateix minut.

La cursa va estar marcada per la rapidesa del primer sector i els 11 primers km del ciclisme que eren amb pujada lleugera però constant.

Felicitar a l'Oscar Rodriguez, per tornar a la competició després de superar una lessió.

Llàstima de l'única representant femenina la Carol Valmanya, que no va poder finalitzar per trobar-se la bicicleta punxada a boxes.

Classificació:

23 Sergi Martinez (18è ABM)

35 Andrés Suarez (25è ABM)


37 Josep Amram (27è ABM)


102 Andreu Raymond (9è V1M)


115 Joan F. Campos (13è V1M)


156 Oscar Rodriguez (8è JNM)


DNF Carol Valmanya (ABF)

Equip Masculí 7a posició


Felicitats, y que seguieixi així la participació a les competicions!!