27 de febr. 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS

Em primer lloc felicitar-vos a tots per l'alta participació al Campionat de Catalunya de Duatló per equips del Prat del Llobregat que s'ha disputat aquesta tarda de dissabte, 27 de febrer, gràcies a tots per ser-hi presents, ja es veu que aquest any la gent hi te moltes ganes de competir!!

Em aconseguit reunir a molta gent en els 4 equips de la Secció de Triatló del C.N. Catalunya que hi ha participat (1 femení i 3 masculins).

Després de uns quants intents de posar-se a ploure, com va sent habitual en aquesta competició, al final em tingut sort i no ens ha plogut i tant el circuit de cursa a peu com el de ciclisme estaven en perfecte estat.

Quasi 80 equips s'han presentat a la línea de sortida, superant les expectatives de 50 equips, es nota que el Triatló a fet un salt en popularitat i això es tradueix amb més participants a les curses.

Felicitar a les noies (Alexandra-Inés-Laia) que han fet un paper digne tot i que fins l'últim moment hi ha hagut canvis en els seus components per compromisos i lesions i no totes estaven en la mateixa forma física.

També ens tenim que felicitar al equip dels iaios (Javier-Joan Francesc-Siquem-Andreu) que amb una mitjana d'edat de 45 tacos ho hem fet d'allò més bé!!

Els nens (Andrés-Josep-Lluís-Sergi P.) que al final ens han guanyat. Enhorabona, també han assolit un gran resultat.

Enhorabona al equip A (Carles-David-Eloi-Sergi M.) que ha assolit la 7a posició absoluta!! Menció especial al Carles Garcia que ha fet una gran cursa amb els cracks, inclòs aconseguint tornar a contactar amb ells després de quedar-se enrere al inici de la segona cursa a peu, cosa que és molt difícil saben com corren tots.

Classificació:

Equip Femení Alexandra-Inés-Laia 7è (1:18:01)

Equip A Carles-David-Eloi-Sergi M. 7è (0:57:17)

Equip B Andrés-Josep-Lluís-Sergi P. 18è (0:59:50)

Equip C
Javier-Joan Francesc-Siquem-Andreu 28è (1:02:35)

Felicitats a tothom!!!!!!

Pd: La única nota negativa ha estat que li han obert el cotxe a l'Alexandra i li han robat la cartera i 2 mòbils (un de la Laia) que hi havien dins.

PD2: Fotos en breu!!