28 de març 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ

Ahir dissabte dia 27 de març, a la bonica població de Sant Joan de les Abadesses, es va disputar el Campionat de Catalunya Absolut de Duatló.

Amb un magnífic dia solejat i amb una temperatura molt agradable, tant sols dir que hi havia un fort vent que encara va fer més dura la cursa sobre tot en el segment de ciclisme. Com molts ja sabreu els circuits de la cursa a peu són molt durs amb fortes pujades en les seves primeres parts i que encara es fan més durs amb el alt nivell dels participants.

Com va sent habitual aquesta temporada molta gent de la secció hi va estar pressent, llàstima que només faltava una noia per haver puntuat per equips... Noies ha veure si us animeu més!!!

La família Pi va córrer quasi al complert (en Juan, el Sergi i la Laia), només hi faltaven en Marc i el seu tiet Jaume.

Destaquem la gran actuació del Josep Amram que va fer el millor parcial de ciclisme de tots el participants, la progressió que aquest any porta en Carles Garcia que ho esta fent molt bé i el podi de la nostra Junior la Laia Pi que va assolir el segon lloc a tant sols 6" de la 1a classificada.

L'única nota negativa va ser l'abandonament d'en David Martinez al finalitzar el sector de ciclisme.

Classificacions:

32 Josep Amram (26è ABM)

36 Carles Garcia (4t S23M)


54 Joan F. Campos (7è V1M)


76 Andreu Raymond (10è V1M)

92 Sergi Pi (8è S23M)


93 Roberto Combarros (67è ABM)


105 Albert Tolosà (9è S23M)


123 Juan Pi (5è V2M)


154 Carles Tomàs (98è ABM)


218 Mercé Asensio (15a ABF)


226 Laia Pi (2a JNF)


DNF David Martinez (ABM)

Equip Masculí 7a posició


Felicitats a tothom!!

Pd: Per cert, a la gran disputa que hi havia entre en Sergi (S23M) i un servidor Andreu (V1M) va ser clarament guanyada per la veterania per 1' 45" de diferència!!!