1 de juny 2009

TRIATLÓ DE MATARÓ

Ahir diumenge es va disputar amb unes condicions climatològiques ven diferents de les de l'any passat, el IX Triatló Ciutat de Mataró que en aquesta ocasió era el Campionat de Catalunya per Categories.

Com és tradicional aquest triatló és dels que més participants de la secció te. Tot i que aquest any hi havien moltes absències, bé per lesions o per estar competint en altres competicions a nivell nacional.

Peró tot i això es van aconseguir 2 podis; el subcampionat de Catalunya d'en Josep L. Aran a la categoria Veterà 3 i el tercer lloc aconseguit a la categoria de Veterà 2 per el Javier Catasús.

També teníem el debut en el món del triatló de l'Alexandra Roucher que ho va fer molt bé sortin la 5a de l'aigua de les noies i tot i fer el sector de ciclisme en solitari només va perdre poques posicions, a la cursa a peu va aguantar força bé les dues voltes entrant amb un temps de 1:11:34.

Menció al Carles Garcia que si no ves estat per una ferida al peu feta en el sector de bici hagués finalitzat molt més endavant, ja que havia fet una natació i una bici força bones.

Classificacions:

49 Javier Catasús (3r V1M)

149 Carles Garcia (8è JNM)


182 Siquem Vivancos (19è V1M)

257 Alexandra Roucher (8a ABF)

294 Pascual
Collado (44è V1M)

340 Miquel A. Simon (14è V2M)

353 Emilio Ferrer (16è V2M)

357 Josep L. Aran (2n
V3M)

375 Flavio Pietrocola (17è V2M)


408 Erika Martinez (31a ABF)* (va
sortir tard)

24è Equip Masculí


A tots ells l'enhorabona, per fí es va puntuar per equips!!

També es va disputar el II Aquatló Infantil Ciutat de Mataró on va competir el fill del Siquem i la Mercé l'Ivan Vivancos (INM), ja tenim un altre futur triatleta.

Enhorabona noi!!