25 de juny 2009

COPA DEL REI - GIJON 2009

Perdoneu el retard, però el meu portatil només funciona a troços (o s'apaga o fa un soroll insuportable!!)

El passat dissabte dia 20 de juny a la localitat Asturiana de Gijon es va disputar la Copa del Rei de Triatló, una de les curses amb més nivell de les que es fan actualment (a banda de campionats d'Espanya i alguna altre prova nacional), que amb el seu format de per equips dona una altre visió al triatló. La prova va ser guanyada pels mateixos de l'any passat; en homes el SVC-Seguridad i en dones el Canal de Isabel II.

Després del gran èxit aconseguit l'any passat a Palma el llistó era molt alt. Excepte l'equip femení que estava format per les mateixes integrants que l'any passat més l'incorporació de una de les nouvingudes a la secció: Mercé Asensio - Kate K. Kidger - Erika Martinez - Inés Mestre - Alexandra Roucher. van aconseguir un gran resultat, ja que hi havien molt més equips participants i amb més nivell (només dir que l'equip guanyador estava format integrament per gent de la selecció nacional)

L'equip masculí es va anar disminuint degut a les baixes importants d'última hora (lesions, exàmens, oposicions...) al final va quedar format per: Javier Catasús - Carles Garcia - David Martinez - Andrés Montalti - Andreu Raymond, amb el problema de no haver entrenat junts aquesta prova i confiant amb un junior que entrena poc i un veterà que està lesionat i que no havia corregut des de febrer!! Prou varem fer en acabar dignament (i amb força patiment).

Classificacions:

Equip Femení 12è Classificat en Èlit

Equip Masculí 38è Classificat en Èlit


Quan tingui tranquil·litat faré una crònica de la cursa!!