8 d’oct. 2010

TRIATLÓ DE CALAFELL - COSTA DAURADA

El dissabte dia 3 d'octubre es va disputar el II Triatló de Calafell - Costa Daurada, l'última prova puntuable per la Lliga Nacional de Clubs, que donaria la configuració final de les 3 divisions Masculines i la Femenina i per supossat els equips que pugen o baixen de categoria.

Amb un dia calorós i amb una mar plena de meduses, s'hi van donar cita més de 800 triatletes de totes les categories. Molta gent de la Secció hi va ser a la sortida, sobre tot per intentar aconseguir la permanència en la 1a divisió i així mantenir-nos entre els millors equips de Catalunya. Fet assolit al quedar l'equip Masculí en 11a posició i en la 7a dels equips de 1a divisió.

Destaquem l'actuació d'en Marc Pi que va aconseguir la 16a posició absoluta, així com un nou podi d'en Javier Catasús 1r en V2M i del Equip Femení (Laia-Mercé-Alexandra) que va pujar-se al 3r calaix del podi per equips.
També caldria parlar-ne de la Laia Pi que va aconseguir quedar per davant de les altres companyes de la Secció, del retorn del Philippe Dalmas i de la bona cursa d'en Xavi Martinez, després de tota una temporada marcada per una lesió que l'impedia entrenar la cursa a peu.