6 de maig 2009

TRIATLÓN DE FUENTE ÁLAMO "20è Aniversari"

El dissabte dia 2 de maig a la població de Fuente Álamo es va disputar la 20a edició d'un dels triatlons més prestigiosos de l'estat Espanyol. On tot un poble es volca en favor de tots els triatletes d'arreu de l'estat. No menteixo si dic que és la prova amb més nivell d'Espanya llevat del Campionat d'Espanya i de la Copa del Món de Madrid.
Aquest any era una ocasió especial en complir 20 edicions, d'un triatló que els últims anys té format Sprint, però amb un sector de ciclisme força exigent.

Només teniu que donar una ullada a les classificacions per veure el gran nivell que hi havia. Els guanyadors d'aquesta edició van ser a la categoria femenina Radka Vodickova (Reus Ploms) i del número 1 mundial en Javi Gomez Noya (Cidade Lugo Fluvial).

En quant a la participació de la secció hi van anar els germans Martinez Merodio que són uns veritables fans d'aquesta cursa. Tot i no estar en les millors condicions físiques van aconseguir un meritori resultat tot i el gran nivell que hi havia.