19 de maig 2009

TRIATLÓ SOCIAL CNC 2009

El passat dia 9 de maig a les 10 del matí, es donava la sortida d'una nova edició del Triatló Social de la Secció de Triatló del CNC.
Aquest any el pantà de Riudecanyes era ple a besar, tot al contrari que l'any passat que era quasi vuit (en alguns trams es tocava el fons) i que va fer que la primera transició fos quasi una prova d'escalada.

Moltes cares noves per un dels triatlons més durs que es fan a Catalunya, amb unes distàncies un pel estranyes: 1650 m de natació amb un circuit de 3 voltes (mesurat pel GPS mental d'en Roger), un recorregut ciclista de 35 km pujant el port de la Teixeta, baixant a Porrera i tornar pel mateix lloc cap a Riudecanyes i per finalitzar un recorregut de 9 km, donant 3 voltes d'anada i tornada per la carretera al voltant del pantà.

El guanyador d'enguany va ser la nova incorporació vinguda de sud-amèrica i nou entrenador del grup d'entrenament l'Andrés Montalti, que es va distanciar ja al primer sector, ja que era nedador, i que ja no va deixar la 1a posició en tot el recorregut.

Molta gent va vindre a provar el seu estat de forma i de les seves lesions, per això va haver-hi una taxa molt alta d'abandonaments.