22 de set. 2008

IX Triatló de Vilanova C.C. Grups d'Edat

Encara que el dia es va aguantar i no va ploure, tot i que al matí el cel estava força tapat, els triatletes tornaven un altre cop a lidiar amb els elements, en aquest cas el fort vent que hi havia, que feia encara més perillós el circuit ciclista i que va fer del sector de natació un patiment per la majoria de participants.

Bona actuació de tots el membres de la secció en una prova que era Campionat de Catalunya per grups d’edat, destacant la tercera posició del nostre “trainer” Eloi Moragues al grup 25-29 arribant a la 16a posició de la general. També el 4t lloc de la Mercé Asensio al grup 35-39.

La llàstima va ser que l’equip femení aquest cop no va poder puntuar per la retirada durant el sector de ciclisme de la Inés Mestre per lesió en un peu que li va impedir finalitzar la cursa molt al seu pesar.

Crònica: -“ Realment no tenia ni p... ganes de competir, bronques a boxes perquè no en deixaven entrar la bossa a primera hora del matí, repetits viatges a la furgo perquè no parava de deixar-me coses i sense ganes d’escalfar...

L’aigua amb moltes onades encara em desanimaven més...Sortida, em poso a nedar intentant no rebre masses hòsties, les boies no es veuen i crec que estan molt lluny per ser 750m. però al sortir de l’aigua em dong compte que al costat hi és el Santi just al davant el Catasus (C.E.Picornell) això m’anima i intento no perdre’l per poder-me enganxar amb ell a la bici...mala sort se’n va! però al poc arriba un grup pel darrera i m’enganxo, al poc l’atrapem i ja no ens mouríem d’aquí...Notícia destacable, que al principi no me la creia...el Cano (C.T.Mataró) anava al darrera del nostre grup!!? Desprès de les 3 voltes i amb diverses caigudes al circuit (tindrien que canviar aquest circuit, és massa estret) a l'últim repetjó en Cano fot un pal per anar-se’n sol a boxes, tots a darrera...transició i a córrer, en Catasus s’escapa però al segueixo al punt de mira a meitat de la primera volta em dong compte que tinc una ombra al darrera, el miro i te pinta de ser del meu grup, a partir d’aquí comencem un estira i arronsa que dura fins l’esprint final, gràcies això aconsegueixo atrapar al Javier abans de meta.

Al final molt content per la posició general 57è i del grup d’edat 40-44 6è per darrera dels craks de la categoria: Hector Colom (C.E.Picornell), Amand Redondo (C.T.Manresa), Guillem Lladó (C.E.Picornell), Oriol Peñarroja (C.E.Picornell), Jose Luís Cano (C.T.Mataró).”-