29 de set. 2008

GRAN ÈXIT AL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AQUATLÓ

Gran èxit aquest diumenge al VI Aquatló Ciutat de Badalona, una prova que ja és una clàssica a Catalunya i que, un cop més, era el Campionat de Catalunya de Grups d’Edat

Les noies han tornat a fer una gran actuació quedant en 3r lloc per equips i a part aconseguint cadascuna d’elles ser campiones de Catalunya al seu grup d’edat: Erika Martinez 1a a 25-29, Mercé Asensio 1a a 35-39 i la Marta Garriga 1a a 45-49. Dir també que la Mercé va finalitzar en la 5a posició absoluta femenina de la prova.

A la categoria masculina ens van quedar a les portes del podi assolint el 4t lloc per equips. Quasi tots van pujar al podi: Lluís Alcover 3r a 20-24, Eloi Moragues 3r a 25-29, David Martinez 3r a 30-35 i Andreu Raymond 2n a 40-44.

La prova va ser guanyada per l’Albert Parreño (actual campió d’Espanya d’aquatló) seguit pel nostre amic Miguel Angel Fidalgo (5è absolut al Campionat d'Espanya de Triatló). En categoria femenina la guanyadora va ser l’Anna Godoy.