6 de jul. 2008

Hamburg BG Copa del Món


A falta de mes i mig pels Jocs Olímpics de Pekín, l’espanyol Ivan Raña s’ha classificat aquest dissabte en sisena posició en la BG Copa del Mundo de Triatló d’Hamburg. Raña ha aguantat amb els millors fins el km 4 de cursa a peu. L’alemany Daniel Unger ha repetit victòria a la ciutat on es va proclamar campió del món en 2007.

Alemanya ha aconseguit doblar per mitjà de Unger i Frodeno. La tercera posició ha correspost al britànic Oliver Freeman. Quart ha estat el rus Ivan Vasiliev; cinquè, el alemany Christian Prochnow, y sisè, Raña.

Ivan Raña, que serà el 19 d’agost junt amb Gómez Noya en la cita olímpica, ha demostrat que es troba en un gran moment de forma y que la seva preparació va per bon camí. El gallec ha confirmat el quart lloc assolit fa dues setmanes en Des Moines (EE.UU.) amb altre bon resultat.

L’altre espanyol a la cursa, el sevillà Samer Ali Saad a finalitzat en 17a posició, la seva millor actuació a la Copa del Món.

Bona resultat de l’equip espanyol a la cursa d’elit femení amb una brillant actuació de Ainhoa Murua, olímpica a Pekín, amb la cinquena posició final d’una prova marcada per l’abandonament a la cursa a peu de la portuguesa Vanessa Fernandez, quan un altre cop les inclemències meteorològiques li han passat factura. La prova ha estat guanyada per la alemanya Ricarda Lisk, seguida de l’australiana Felicity Abram, el podi l’ha completat la neozelandesa Debbie Tanner.

L’altre component de l’equip olímpic Ana Burgos a assolit la 12a posició final seguida per Pilar Hidalgo que ha entrat darrera d’ella en 13a posició.