15 de jul. 2008

COPA DEL REI 2008

En primer lloc, volia destacar la gran cursa de les noies de l'equip aconseguint un resultat important pel club, però sobretot a la labor d'equip i sacrifici de l'Andreu Raymond el deixar la seva bicicleta al David després de punxar la roda. Jo crec que és molt lloable.
Pel que fa a la competició masculina parlaré de les sensacions de carrera:

En el tram de natació no hi ha més que explicar ja que tot va anar com l'Andreu explica només remarcar que el ritme durant tot el segment va ser molt bó i la rampa de sortida de l'aigua la teniu aquí en la foto. Després en la bicicleta un cop solucionat el problema a posar-se les piles i pedalar a tope per recuperar el temps perdut. La 1ª volta i mitja ens va costar acoplar-nos els 4 perquè el David no es trobava a gust amb la nova bici i les 4 corbes de 180º amb les diferents traçades i arrancades de cadascú ho complicaven. Però de cop a partir del km. 7 la cosa va començar a funcionar i la locomotora Sergi ens va posar en marxa i la resta ens vam posar el tren per arribar el més ràpid possible a la següent estació situada a boxes per començar a corre. Les rectes amb vent en contra el Sergi feia el gran treball i garantia una alta velocitat, amb alguna ajuda del Ferran i meva, i les rectes de vent a favor el Ferran i Jo deixàvem descansar el conductor i tiràvem del tren.


Arribem a boxes deixem les bicis i ens posem les bambes per sortir a corre a un ritme de 3'25" el km. amb els crits de l'Andreu de fons animant-nos com si anés corrent el nostre costat. El tram de corre
era un circuit de 2 voltes que tenia una forma de T i amb algunes pujades que feien que sigués dur. El Ferran patia una mica en aquests trams i el Sergi l'ajudava amb la mà a l'esquena per mantenir el ritme bó que anàvem per arribar a la 19ª posició final.


L'únic és que el C.T.Manresa ens va guanyar per 20", és a dir, que si no haguèssim punxa't estaríem més amunt en la classificació final.

Noies ara us toca fer la vostre crònica i ficar les fotos.

Ja tinc ganes d'una nova edició. Ens veiem





Firmat: Eloi Moragues (Trainer)