3 de gen. 2012

CURSA DELS NASSOS 2011

S'ha acabat l'any i un cop més ho hem celebrat disputant la Cursa dels Nassos a Barcelona l'últim dia de l'any, amb una temperatura més càlida que de costum 10000 corredors van decidir passar una bona estona fent esport per acomiadar l'any.

La Secció va estar representada amb un/es 17 trialet@s, que cadascú s'ho va prendre de diversa manera, fer marca, provar la forma a principis de temporada, fer un entrenament de qualitat i/o senzillament passar-ho bé.

Destaquem el "tiempazo" d'en Sergi Martinez amb 33:54 que el va col·locar en la 60a posició masculina i al 3r lloc en Promeses Femení de la Laia Pi amb un temps de 43:12 (i es va perdre la possibilitat de pujar al podi per anar cap a casa a vestir-se per la revetlla).