23 de des. 2011

NADAL 2011

Companyes i companys,
 
Torna el Nadal, encara que sembla que aquest any amb menys força que d’altres, degut a la crisi mundial en que ens han ficat (bé, crisi dels països rics, perquè els pobres ja ho estaven des de sempre!!).
 
Saben com està el pati, potser queda malament dir allò del Bon Nadal, perquè molta gent (més del normal) no el tindrà, hi haurà gent que no el voldrà celebrar, perquè se li ha anat una persona estimada o que esta desmotivat per fer-ho, ho simplement te res per celebrar o no l’interessa el Nadal.
 
A mí em sembla que no hi ha cap obligació de celebrar-ho ni entrar en la “voràgine” consumista (tot i que la majoria acabem fen-t’ho).
 
Crec que el que és important es que gaudiu d’unes merescudes vacances de la universitat els que estudieu i els que “currem” (o no!) d’aprofitar aquest dies de festa extra, per retrobar-se amb els que estimeu i que us estimen, a passar-ho bé, a descansar, a cridar, a ballar, a ...... i sobre tot entrenar molt i passar-ho bé fen-t’ho, sense que arribi a ser una obsessió.
 
Que el proper any us portin salut i molta força per completar tots els objectius que ens propossem!!!
 
Acabaré amb el tradicional i quasi obligatori
 
BON NADAL I FELIÇ TEMPORADA 2012
 
El vostre company i amic l’ANDREU