9 de juny 2008

CAMPIONAT DE CATALUNYA 2008

Hola a tots i totes,
Per fi i per primer cop aquest any s'ha pogut fer un triatló sense que les condicions meteorològiques fessin més dura o alteressin el transcurs de la prova. Això va passar ahir a Salou amb la disputa del Campionat de Catalunya de Triatló que va guanyar en categoria femenina Núria Padrisa i en la masculina el Xavi Llobet.

Pel que fa a la prova la gent estava molt desconcertada i va haver una mica de caos. En el segment de natació a la primera boia del
triangle que s'havia de fer hi ha gent per la part del mig-endarrera
que ja se l'ha fa saltar, la 2ª boia era un barril de petroli taronja que el primr copa que vam passar la gent no sabia si girar o no perquè no hi havia cap Kayak. Després en la bicicleta s'ajuntava la gent del triatló sprint i la de l'Olímpic amb alguns trossos de corbes molt tancades i estretes, trams on només hi ha un carril de la calzada per pelotons de 30 unitats el qual feia molt perillós la seva circulació i una entrada a Boxes o gir de voltes que em van comentar que va haver-hi unes quantes caigudes. Després ja en
l'últim tram de corre en un tros de poca visibilitat es creuaven la
gent que anaven i tornaven, de tal manera que havies de vigilar de no xocar, en algun encreuament els voluntaris no et guiaven gaire bé i en l'entrada a meta que era una mica confusa.

Pel que fa els resultats, en la classificació masculina per equips vam assolir la 11ª posició del Campionat de Catalunya i en la individual es van aconseguir els següents resultats:

28è. Eloi Moragues

83è. Roger Besora

92è. Phillipe Dalmas

150è. Santi Soley

258è. Youri Heinz (fent una volta més de bici)

265ª. Erika Martínez (21ª ABF)

281ª. Carol Valamaña (24ª ABF)

284è. Pascual Collado

290è. Josep LLuís Aran

321è. Flavio Pietrocola

324è. Jesús Andreu

En la distància sprint van particpar el Josep Amram (29è) i Siquem Vivancos (35è).

La pròxima setmana triatló de Puerto del Carmen (Lanzarote) amb la disputa en joc de les places per poder anar en el proper CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIATLÓ 2008 A FERROL (13-14 de setembre) on hi particparan 14 membres de la secció.