18 de jul. 2012

TRIATLÓ DE PONT DE SUERT

Aquest passat diumenge dia 15 de juliol, es va disputar una nova edició del Triatló de Pont de Suert sent el Campionat de Catalunya de Triatló Absolut en distància Olímpica.

En un principi hi va haver dubtes de si es podria disputar pel nivell d'aigua de l'embassament on es fa la natació, però al final hi va haver-hi la suficient per poder-lo celebrar. Una novetat en aquesta edició va ser el canvi del circuit de cursa a peu, recordeu que abans era un circuit molt dur amb pujades i baixades, aquest any el van canviar per un circuit de 3 voltes més un enllaç planer, mixta de terra i asfalt i sobre tot bastant tapat pels arbres i això sempre és de agrair amb la calor que fa per aquestes èpoques de l'any.

15 membres de la Secció van participar en aquesta prova, com va sent habitual últimament les noies són les que van fer millor paper, aconseguint la 3a posició per equips (Kate - Mercé - Carol), així com la 3a plaça de la Mercé Asènsio en la categoria de V1F. La millor fèmina va ser la Kate K. Kidger que va assolir la 8a posició, gràcies a una gran actuació en el circuit de ciclisme.

En quan a l'actuació masculina, destacar la gran cursa d'en Sergi Pi que va ser el primer de la Secció en creuar la línea d'arribada en una meritòria 37a posició, comptant que hi havia moltíssim nivell. També destaquem la victòria en la categoria de V3M d'en Josep L. Aran.

Per cert, aquesta prova va tenir l'alicient del retorn de la nostra companya Marta Cerdà del seu periple per terres portugueses i la seva gran actuació aconseguint entrar a meta per davant de la gran Montse Clavero, que era la seva bèstia negra des de que va començar l'any passat amb nosaltres a fer triatló.