25 de juny 2012

CLASSIFICATORI DE BANYOLES GRUPS D'EDAT

Cap de setmana de Triatló de nivell a Banyoles, aprofitant la celebració per primer cop d'una prova de la Copa del Món i després de l'èxit de la Copa d'Europa de l'any passat, és van disputar diversos triatlons el dissabte dia 16/06, començant al matí amb un triatló popular i seguint a la tarda amb les proves del Classificatori pel Campionat d'Espanya de Triatló en distància Olímpica que és disputarà al setembre a Pontevedra.

Les primeres curses de la tarda van ser les de Grups d'Edat on molts companys i van participar i aconseguint molt bons resultats així com la classificació.

La Carol Valmanya va aconseguir pujar al segon calaix en 35-39F. Mateixa posició que en Gabriel Cardeñosa en 30-34M i el David Marinez en 35-39M. En Javier Catasús va assolir la primera posició en el grup de 50-54M.