21 de jul. 2011

TRIATLÓ DE LA VILA - ZOOT TRIATHLON SÈRIES

El diumenge passat dia 17 de juliol es va disputar, com ja va sen't habitual, una nova edició del multitudinari Triatló de la Vila, en el incomparable marc de la façana marítima de Barcelona.

Aquest cop més de 2400 triatletes de tots els nivells possibles hi van prendre part. Sota l'amenaça de pluja dels primers minuts es va donar la primera de les sortides a les 8:00 del matí, la que corresponia als federats masculins i elit, sota l'atenta mirada del públic assistent (familiars, triatletes populars i fauna nocturna que encara no s'havia anat a dormir...).

Aquest any va ser una prova rapidíssima, degut a una retallada del sector de natació per mar de fons, segons l'organitzador) pel que es quedava aquest sector en uns 650m (més o menys), al ser tanta gent cada transició és feien quasi 500m (aquest any era millor que els anteriors al posar l'organitzador catifes on l'asfalt estava pitjor.... s'agraeix!!).

El circuit de ciclisme tornava a les 2 voltes, fins el túnel del Fòrum, el que el feia més segur i no s'ajuntava tant la gent de les diverses sortides. Tot i que seguia sent una mica curt (17,6km). Molt ràpid, molts triatletes de la 1a sortida van superar els 40km/h de mitja.

El circuit de la cursa a peu, també estava retallat, no sabem la raó, perquè era tan fàcil com allunyar el con de gir uns 100m.

En aquest cop la secció no va anar amb tots els membres, degut al munt de lesionats, però 13 triatletes és van presentar a la sortida (10 homes i 3 noies).

Tot i no sortir a les classificacions, les noies van assolir la 2a posició per equips (Mercé-Montse-Eva) i destacar la 5a posició absoluta de la Mercé Asensio, guanyadora de la seva categoria V1F.

En la part masculina destaquem també la 17a posició final d'en Marc Pi, que sembla ja recuperat del seu canell, i la 3a en categoria de V2M del seu pare en Joan Pi.