31 d’ag. 2010

CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIATLÓ

La foto resumeix el que va estar aquest Campionat d'Espanya de Triatló que es va disputar dissabte dia 28 d'agost a San Juan de los Terreros - Pulpí (Almeria) en les categories de Cadet, Júnior, Paratriatló, Grups d'Edat. L’endemà diumenge 29 era el torn dels Sub 23 i dels Elit.

Calor, calor i més calor... tot i que va anant disminuint la temperatura al llarg del cap de setmana va ser horrible, a més amb molta humitat. Es tindria que fer un replantejament de fer proves en zones on la climatologia pot ser molt adversa per l’època en que es disputaran.

La cursa a peu va ser com veure una peli de Zombies, la gent s'anava arrastrant per les 4 voltes del circuit de cursa a peu. Els membres de la Creu Roja van tenir que treballar de valent, inclòs l'ambulància va tenir que endur-se’n més d'un/a. Només cal que mireu els parcials (Clikeu al títol) per que us doneu compte del que es va patir. La majoria varem fer el pitjor temps de cursa a peu de tota la vida!!.

Val a dir que tots els que hi érem de la Secció varem donar-ho tot i tant sols els que millor van portar la cursa a peu són els que millor posicionats van quedar al final.

Destaquem el 4t lloc al grup de 35-39F de la Mercè Asensio i el 6è en 25-29F de la Kate K. Kidger tot i patir moltíssim a la cursa a peu (recordem que és Anglesa i aixó de la calor no li va gaire bé) i que es va baixar de la bicicleta en el 4t lloc de la general de noies.

Tant sols van pujar posicions gràcies a aguantar en al cursa a peu la Mercè Asensio, en Siquem Vivancos i en Joan F. Campos que va fer el millor parcial de cursa a peu de nosaltres.

Per altre banda també vull criticar força a l'organització i a la FETRI pel descontrol que va haver-hi per culpa de posar dos transicions i no tenir lloc per guardar adequadament les bicicletes que es deixaven a la T2 (veure foto). Crec que hi havia massa gent per les característiques del lloc i que va ser força perillós al circuit de ciclisme amb un estretament just en una rotonda que podria haver provocat més d'un accident. Impropi d'una organització tant experimentada com és la de A.D. Galian i la FETRI