8 d’ag. 2011

TRAVESSA DE SITGES

Aquest diumenge dia 7 d'agost, es va disputar una nova edició de la Travessa a Sitges Nedant.

Com va sent habitual aquest estiu, el dia va ser ennuvolat i fred, amb lleugeres gotes de pluja i el mar amb marejol que va fer molt més dura aquesta edició (només cal mirar els temps dels primers quan en mar plana feien menys de 30').

Tres companys de la secció hi varem ser presents. Després de que ens pintessin el número i esperar a l'hora de començar, amb la caminada fins el Terramar inclosa, tocava escalfar, cosa que feia poca gent degut al mal dia que feia i que l'aigua no estava tant calenta com de costum per aquestes èpoques.

Personalment, em va descentrar la polèmica sorgida al fer el control de xip just abans de la sortida, ja que els jutges de la FCN em van dir que estava desqualificat per portar el mono de triatló, perquè portava la cremallera per darrera, discussió, cabreig i desmotivació abans de sortir (ja he fet una reclamació formal).

Molta gent aquest any en la sortida, més de 500 nedadors, que amb la proximitat de la 1a boia va significar hòsties a dojo i anar força lent. Després es feia palesa que el mar es movia molt i que la corrent anava en contra, això volia dir que tardaríem molt en nedar els 2,200m.

Passats els primer 300m em puc agafar uns peus, que ja no deixaria fins al final i sense veure casi res vem donar moltes ziga zagues, ja que tan aviat teníem les boies grogues de delimitació a la nostre esquerra com a la nostre dreta.

Felicitar al Javier Catasús que va assolir al 2a posició en Màster C i també a la Marta Cerdà que s'estrenava en una travessa, a més va ser difícil per la mala mar que hi havia, que ho va fer molt bé.

Classificació Femenina:

38 Marta Cerdà 1:08:17 (11a ABSF)

Classificació Masculina:

44 Javier Catasús 46:32 (2n MASCM)

90 Andreu Raymond 52:52 (24è MASBM)