18 de set. 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA ELIT - SUB23

A les 9:30 es donava la sortida de la elit femenina, la prova constava de dues voltes de natació (una de 1000m i l’altre de 500m), 6 voltes de ciclisme a un circuit urbà més un enllaç de la primera transició fins al circuit (amb un repetjó important) bastant tècnic i 4 voltes de 2.5 km de cursa a peu.

La guanyadora va ser la Marina Damlaincourt (Canal de Isabel II) per davant de la cheka del Reus Ploms Radka Vodickova (que no puntuava pel campionat d’Espanya) i de Ainhoa Murua (Codeam Triatloi Elkartea Zarautz) entrant en 4t lloc i fent podi al campionat la olímpica Ana Burgos (Canal de Isabel II) desprès d’una impressionant remuntada a la cursa a peu.

Menció especial a la gran cursa de la triatleta del Mataró Neus Cayla que va finalitzar en la 8a posició general i va aconseguir ser la campiona d’Espanya Sub23, en tot moment des de la sortida de l’aigua va estar les capdavanteres de la cursa fins al sector de cursa a peu que no és el seu fort, felicitacions des de aquí ja que va guanyar a gent molt més entrenada que ella i que només es dediquen al triatló.

5. Elena Aguilar (C.D. Tri Chiclanero) 2.17:20

Una vegada finalitzada la cursa femenina a les 12:30 es donava la sortida a la elit masculina, en el mateix circuit.

El extremeny José Manuel Tovar (SVC-Seguridad) es va proclamar campió d’Espanya de triatló en creuar l’arribada per davant del ídol local Iván Raña (que tenia club de fans propi) i gràcies a una gran cursa a peu el barceloní Isaac López (C.D. Aquaslava-Servicon) es va fer amb la tercera plaça.

En el Campionat de Sub-23, el nostre company de sortides amb bici Miguel Ángel Fidalgo (Drac Triatló-Sport Marketing), que va estar amb febre tancat al mateix hotel que nosaltres, va aconseguir el subcampionat i quedant en la 6a posició de la general per darrera de José Miguel Pérez (Inverse Ditec Triatló Vilanova) i per davant de Francesc Godoy (C.N. Barcelona).