4 de set. 2008

Campionat d'Espanya de Triatló

Quan falten menys de 48 h perquè comenci el XXIII Triatló de Catalunya, hi ha quatre membres de la secció que hi participaran com a test del que serà un dels objectius més importants de la temporada, el Campionat d’Espanya de Triatló per Grups d’Edat el cap de setmana del 13-14 de setembre a la localitat gallega de Ferrol.

Els nostres representants seran;

  • El nostre trainer; Eloi Moragues, que tot i haver aconseguit plaça per la prova Elit al classificatori de Lanzarote, disputarà, amb opció a podi, la prova de grup de edat de 25 a 29 anys.
  • El nostre nou vocal de la secció; David Martinez que va aconseguir la classificació a Lanzarote quedant 4t al seu grup i 8è de la general. Participarà molt motivat en el grup de 30 a 34 anys.
  • El veterà més en forma de la secció ara per ara; Joan Francesc Campos que aquest any està també amb moltes ganes i que podria assolir un molt bon resultat en el grup de 40 a 44 anys. Per poder arribar a participar en aquesta prova es va haver de classificar en una difícil cursa com és la de Cullera (València) on hi havia molta competència.
  • El “abuelo cebolleta” aquí present; Andreu Raymond que aquesta vegada intentaré assolir el meu millor resultat en campionats d’Espanya tractant de quedar dels 20 primers del grup d’edat de 40 a 44 anys. Desprès d’haver-me classificat amb una meritòria 3a posició a Lanzarote.

A tots nosaltres desitgeu-nos molta sort!

Evidentment aprofitarem per fotre’ns fins el cul de marisc!!!!

“El abuelo cebolleta”

1 comentari:

Unknown ha dit...

Vinga va, ja que ho demanes, i com que sou bons nanos...Molta sort als quatre! aquesta vegada no us demano de portar marisc, com per la Copa del Rei, perque segur el compreu al mercabarna....com l'ensaimada del Corte Ingles :-)

Apa, passeu be, i molts exits.