15 de jul. 2008

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AQUATLÓ

El passat dissabte dia 12 de juliol es va celebrar en el marc incomparable sota la catedral de Palma de Mallorca el campionat d’Espanya d’Aquatló Elit i Grups d’Edat on la nostra secció va aconseguir molt bons resultats.

Va ser una matinal molt calorosa amb una humitat relativa molt alta, només en l’escalfament ja eres completament xop de suor. La prova constava d’una volta pel passeig marítim de 2.5 km de cursa a peu, una volta a un triangle de boies a les calentes aigües del port i un altre cop la volta pel passeig marítim...La part més dura i perillosa era l’accés al mar per una rampa feta expressament amb una pendent molt pronunciada que feia que els aquatletes tinguéssim d’anar amb molt de compte.

Pel que fa a resultats a grups d’edat, es van aconseguir dos podis; Sergi Martinez 2n en 25-29M i Mercé Asensio 3a en 35-39F, dos 4ts llocs; Eloi Moragues en 25-29M (en aquest grup varem fer una reclamació que no va prosperar com volíem, perquè el primer classificat es va saltar una boia en al natació, si no haguéssim aconseguit la primera i tercera posició), Andreu Raymond en 40-44M.

L’única component de la secció que va disputar la cursa d’Elit la Kate K. Kidger va assolir la 36a posició final, aquest resultat va estar condicionat per la forta calor que va patir venint ella directament des d’Anglaterra on resideix i la que no està acostumada.