27 de febr. 2011

DUATLÓ DE LA GARROTXA - CASTELLFOLLIT

Molt d'hora ens ha arribat el Campionat Absolut de Catalunya de Duatló celebrat a la localitat de Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa.

En un mati primaveral, la 2a prova del Circuit Català de Duatló s'ha posat en marxa amb més de 300 participants.

La part Masculina de la Secció hi ha estat representada, no així la Femenina que aquest cop no ha presentat cap duatleta a la línea de sortida.

Destacar una nova bona actuació del nostre Sub23 l'Oscar Rodriguez que ha assolit la 3a posició de la seva Categoria i com no, en Josep L. Aran que fa temps que no es baixa del podi en qualsevol modalitat, al quedar 1r en la Categoria de Veterà 3.

212 Josep L. Aran (1r V3M)

Felicitats a tothom!!!........................... Noies, a veure si us veiem més a les competicions!!!!!

DUATLÓ BTT DE ST. JOAN DE LES ABADESSES

Perdoneu el retard.....

El passat dia 20 de febrer es va disputar el Campionat de Catalunya de Duatló de Muntanya a la bonica població de Sant Joan de les Abadesses.

Tot i que en un principi teníem que anar bastants membres de la secció, al final es va reduir la xifra pel que al final ens varem quedar un pel endarrerits a la classificació per equips.

A destacar l'actuació de l'Oscar Rodriguez, en un circuit dur i molt tècnic al tram de BTT i al nostre veterà 3 en Josep Lluís Aran que va assolir el subcampionat de Catalunya de la seva Categoria.

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS

El passat dissabte dia 12 de febrer es va disputar la 4a edició del Duatló Ciutat del Prat-Valbuena per equips, que com és habitual va ser el Campionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

La secció si va presentar amb 3 equips, els bons "Equips A" en categoria Femenina i Masculina i el dels vells (jejeje) "Equip B" en categoria Masculina.

Va ser una tarda solejada i amb una temperatura molt agradable, a les 15h van començar a sortir equips cada minut en ordre invers a la classificació de l'any passat.

Primers van ser els equips femenins i després els masculins, el nostre Equip A Femení, compost per Kate K. Kidger - Laia Pi - Mercé Asensio, ho van fer-ho molt, molt bé, assolint la 4a posició, rebaixant respecte a l'any passat més de 7', tot i el fort vent que havia en el circuit ciclista.

Els següents en sortir va ser l'Equip B Masculí, integrat per Joan F. Campos - Carles Martí - Joan Pi - Andreu Raymond - Carles Tomàs - Siquem Vivancos, que tot hi no estar molt entrenats i molts d'ells sense entrenar bicicleta (ni les transicions) durant molts mesos ho van fer-ho força bé, val a dir que la gran majoria eren veterans, quedant en la 31a posició masculina i en 6a posició d'equips B.

Per últim van sortir els membre de l'Equip A Masculí, compost per Ferran Barceló - Gabriel Cardeñosa - David Martinez - Sergi Martinez - Eloi Moragues, que van fer una cursa molt bona assolint la 4a posició masculina, superant així la 7a posició de la temporada passada.

Va ser una cursa molt divertida i animo a la gent a que s'apunti en properes edicions (a veure si s'anima el "equipo de competición"!!)

Classificacions:

Equip A Feminí 4t lloc

Equip A Masculí 4t lloc

Equip B Masculí 31è lloc (6è B)

Felicitats a tothom!!

Ja teniu les fotos de la cursa, gentilesa dels fotògrafs Andrés , Jotas, Oscar i Andreu a la secció de fotos d'aquest Blog!!

6 de febr. 2011

DUATLÓ DE CALAFALL

Avui diumenge dia 6 de febrer s'ha disputat el 1r Duatló de Calafell en un matí esplèndid i primaveral amb força calor. Primera prova del Circuit Català de Duatló i de la Lliga de Clubs.

Gran inici dels nostres companys, destacant en Sergi Martinez 12è absolut i a tot a l'equip Masculí (Sergi M. - Carles G. - Sergi P.) classificant-se en 7è lloc i a l'apartat femení destaquem el 2n lloc en Junior de la Laia Pi i a la 4a posició del equip Femeni (Laia - Marta - Sílvia).