7 de febr. 2014

RESUM TEMPORADA 2013


Després d’una nova temporada carregada de proves a Catalunya i arreu de l’Estat Espanyol, el nostre humil Club és dels pocs que segueix a primera divisió de les proves puntuables per a la Lliga de Clubs en totes les modalitats d’aquest esport (Duatló de Muntanya, Duatló de Carretera, Triatló de Carretera i Aquatló) cosa que és cada cop més difícil ja que cada cop hi ha més clubs a Catalunya (més de 100 aquesta nova temporada 2014) i amb més nivell dia rere dia i la competència cada cop es fa més dura.

Val a dir que com a la vida,la nostra Secció cada any es un xic més vella (la mitjana és de 39 anys) tot hi que ens dona experiència també anem perden facultats físiques mica amb mica.

Amb tot durant la temporada 2013 es van aconseguir 76 podis dels quals es desglossen de la següent manera:
  • 3 en Duatló de Muntanya
  • 20 en Duatló de Carretera
  • 1 en Triatló Blanc
  • 2 en Triatló de Muntanya
  • 45 en Triatló de Carretera
  • 5 en Aquatló

D’aquest podis destacarem els aconseguits en proves nacionals; al Camp. d’Espanya de Triatló Blanc a Reïnosa, al Camp. d’Espanya de Triatló Sprint a Altafulla i al Camp. d’Espanya d’Aquatló a Aguilas .

Donar-vos a conèixer que tenim un Equip Femení força potent, ja que elles van aconseguir 44 dels 76 podis, dels quals 9 son per Equips.

En el còmput total dels resultats de totes les modalitats el C.N. Catalunya ha assolit la 6a posició en Categoria Femenina de 38 equips que han puntuat i la 8a posició en Categoria Masculina de 91 equips.

Des d’aquí felicitar a tothom que ho ha fet possible i esperem que en aquesta nova Temporada 2014 aconseguim mantenir-nos a Primera Divisió de totes les modalitats un altre cop i millorar els resultats en cadascuna de les modalitats.