7 de febr. 2014

BLOG

Fa molt de temps que aquest Blog està paradet, la veritat és que em sap greu no poder actualitzar-lo com voldria i escriure les cròniques de totes les competicions com es feia abans, però 4 anys d’estudi universitari ho van fer pràcticament impossible.

Actualment hi ha moltes proves al calendari i fins hi tot poden haver més de 3 proves en un mateix cap de setmana, el que fa quasi impossible tenir temps per escriure les cròniques de totes les proves on es participa.

Per això li volia donar un altre gir en aquests espai creat ja fa uns quans anys i que últimament està un xic abandonat. Aprofitant les rets socials ja fa un temps que els resultats al dia de tot el que es fa a la secció més les fotos d’Equip i dels podis les podreu trobar a la pàgina del Facebook de la Secció (us podeu redirigir des d’aquest mateix Blog o des de la web del Club).

El que intentaré a partir d’ara és explicar aquí les nostres vivències i cròniques d’algunes proves en concret que siguin molt especials per a la Secció.

Espero que puguem retornar a rellançar aquest espai i compartir el dia a dia de la nostre Secció amb tots els nostres seguidors.

Moltes gràcies per seguir-nos tots aquests anys.