9 de jul. 2012

TRIATLÓ DE CAPCIR - ALTRIMAN

Aquest diumenge dia 8 de juliol es va disputar una nova edició del Altriman 2012, un festival als Pirineus on és fan diversos triatlons en diferents distàncies en un entorn envidiable com son els pirineus.

El nostre company en Gabri Cardeñosa va ser-hi pressent i va assolir la 3a posició absoluta en la prova en distància olímpica (1,5/53/10) sense drafting.

Us deixo amb la seva mini crònica:

-"Aquest diumenge he corregut el triatló del Capcir (Altriman) en format olímpic sense drafting 1.5+53+10 i he quedat tercer de la general. Estic molt i molt content ja que el dia es va presentar molt complicat......
La sortida es va haver de endarrerir per culpa de la boira que hi havia al llac, van modificar el circuit fent 3 voltes de 500m perquè la organització tenia por de que ens perdéssim. La bici sota una fina pluja i amb molta boira per unes carreteres estretes i revirades típiques del Pirineu, un constant puja-baixa fins que s'arriba a un port de 8km amb fortes rampes, després més puja-baixa. El córrer a una única volta al llac de Matemale ja amb la presència del sol.
Un tri molt recomanable, proper amb els participants, el lloc un paradís per fer triatló i gaudir-ho amb la família. L'única pega és que es a trànsit obert, carreteres estretes i en mal estat."-

Classificació:
3 Gabriel Cardeñosa (2n SEM)

Enhorabona per aquest gran resultat!!!

A la prova en distància Half (1,9 / 97 / 21,1), teníem a el nostre veterà en Carles Matas que seguia en la seva preparació pel seu gran objectiu de la temporada el temible EMBRUNMAN 2012. Aconseguint una molt bona 4a posició a la seva categoria.

La prova va trascórrer amb les mateixes condicions meteorològiques que en el olímpic, però amb molta més duresa al sector de ciclisme.