9 de febr. 2012

DUATLÓ DE CALAFELL

En plena onada de fred, es va disputar la 2a edició del Duatló de Calafell, dels 500 inscrits al final poc més de 400 duatletes van ser a les 3 sortides que es van fer.

La Secció va estar representada per el teòric Equip C pel Prat (que al final no podrà córrer pels motius que la majoria ja sabeu), dels joves que hi anaven a  anar tant sols va poder córrer el Carles Garcia (el millor classificat, hi això que no entrena!) ja que degut a la normativa de la Generalitat, per l'onada de fred, el Pol Gimeno no va poder participar per ser júnior.

Destaquem a les noies que van aconseguir el 3r lloc per Equips (Laia-Mercé-Marta), a la Laia Pi pel seu 1r lloc en S23F, categoria en la que s'estrenava i el 2n lloc de la Mercé Asensio en V1F.
Crònica:
-"Matí fred, molt fred, sense ganes d’anar a competir, però com havíem quedat fer-ho per equip per fer una simulació del Prat m’hi vaig obligar a anar.
Arribem força d’hora i entrem a boxes a col·locar les bicis, i esperem a escalfar una mica ja que no venia de gust treure’s roba.... Falten 30’, comencem a fer el primer escalfament i ja quan falten tant sols 10’ anem al cotxe i ens posem la roba amb la que competirem.

És el cop que més roba porto, amb un samarreta a sota del mono i guants.. ah! i les orelletes tapadetes...

Primera sortida, aquest cop no hi havia el neguit de sortit a tope ja que aniríem a ritme del Javier,  a mí em va de conya perquè no estic gaire entrenat i el ritme de 4’/km el puc aguantar bastant bé, però no sobrat com el Joan Francesc que a estones córrer lateralment per assegurar-se que venim.

La veritat es que al ser uns 150 a la sortida, darrera nostre no queda gaire gent, però mica amb mica el Cata va agafant ritme i avancem uns quants. Arribem a la T1 amb un temps de més de 17’ 30” (el que vol dir que hi havia uns 4,5 km tan sols). transició un pel lenta, ja que alguns es van voler tapar una mica.

Comencem el sector de ciclisme però tardem més de 1km en ajuntar-nos degut a les diferències de nivell que portem en aquestes dates de temporada (Marc a tope i jo amb 4 dies de Spinning tan sols).

El circuit no era gaire agradable ja que eren 5 voltes (en un primer moment, ja em parlarem més endavant) amb els girs amb 4 corbes de 90º estretes i nosaltres no es que fóssim molt destres a donar corbes, realment no vam fer relleus com Deu mana ja que quasi tota l’estona va ser el Marc el que tirava del grup, en un moment ens van avançar el grup cap davanter i ens varem enganxar darrera, en un principi no costava tant seguir-los però en els girs a mi les arrancades se’n feien força dures i els vem perdre la roda.

Quan ens va passar el 2n grup ens vem tornar a enganxar i a qui va vindre l’errada organitzativa grossa..... Resulta que els motoristes de la guàrdia urbana es van equivocar al comptar i varen entrar a boxes amb només 4 voltes amb els primers i llavors van decidir que tothom, hauria de fer 4 voltes,.... total que arribem junts amb el 2n grup i veiem que entren a boxes quan en realitat els hi faltava 1 volta (a nosaltres 2) i amb la confusió quasi ens fotem de lloros, amb el rebombori jo perdo pistonada i em quedo separat del grup dels companys i tot hi que els vaig cridar em va tocar fer l’ultima volta tot sol, vaig intentar anar a tope per no perdre gaire temps.

Al arribar a la T2 se’m cau un sabatilla i el jutge m’obliga a recollir-la...  Faig la transició i surto el més ràpid possible per intentar agafar als cmpanys (cosa impossible) només vaig atrapar al Javier però els demès em van treure uns 30” en l’últim córrer.
Ja que dir que hi havia més de 2,5 (uns 200m més).

Feina feta i a esperar el que fessin les noies... Que ho van fer molt bé..... tan que la Laia quasi em guanya..... “Si, si Javier que no pasó nada raro en Calafell”.... Ens estem fen vells i les noves generacions pugen amb molt nivell!!

Enhorabona a tothom i gràcies pel dinar Sílvia!!!”_

Classificació Femenina:

10 Laia Pi (1a S23F)

15 Mercé Asensio (2a V1F)


36 Marta Cerdà (27a ABF)


42 Sílvia Vallés (31a ABF)


Equip Femení 3r Classificat


Classificació Masculina:

79 Carles Garcia (7è S23M)

145 Siquem Vivancos (24è V1M)


146 Joan F. Campos (25è V1M)


147 Marc Majós (111è ABM)


169 Andreu Raymond (29è V1M)


196 Javier Catasús (4t V2M)


Equip Masculí 24è Classificat


Felicitats a tothom, amb les condicions de fred que hi havien, no es podia fer més!!!