4 d’oct. 2011

TRIATLÓ DE CALAFELL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRUPS D'EDAT

Perdoneu el retard, però ja he tornat a començar la universitat... El passat dia 25 de setembre es va disputar l'última prova puntuable per la Lliga Nacional de Clubs, el Triatló de Calafell sobre distància sprint, a primera hora del matí es va disputar la distància olímpica. Aquest Triatló també va ser el Campionat de Catalunya de Grups d'Edat.

Al ser l'última prova i amb les ganes de puntuar per quedar de la millor manera possible a la Lliga, molts triatletes de la Secció van ser-hi presents, a destacar la quasi totalitat del nostre Equip Femení que un cop més va assolir el podi en una magnifica 2a plaça (Laia-Kate-Mercé) i al Masculí (Sergi-Gabri-Marc)assolint una meritòria 5a posició

Primer de tot donar una gran felicitació a la Laia Pi que va assolir el 3r lloc i 2a del seu grup (17-19F) de la prova després de fer una cursa a peu molt bona, remuntant posicions, mica amb mica es va convertint en el màxim exponent femení de la secció i al ser encara Júnior li queda molt per millorar encara, sobre tot ara que s'està començant a creure que és molt millor de lo que es creia. També destaquem la 5a posició de la Kate K. Kidger i l'assoliment del Campionat de Catalunya en el seu grup d'edat (25-29F), la 2a plaça en el grup de 40-44F de la Mercé Asensio i la 3a en 35-39F de la Carol Valmanya.

En quan als nois destaquem al nostre vaixell insígnia en Sergi Martinez que va assolir la 7a posició absoluta i la 2a en el grup de 25-29M.