26 de jul. 2010

TURÓ DE L'HOME

Com ja és tradició a l'últim diumenge de juliol en Carles Manzano va organitzar un cop més la sortida al Turó de l'Home, tot i que aquest any molts dels habituals de la secció no van poder anar-hi si que es varen estrenar uns quants: En Manel Baró, Xavi Martinez i Carles Tomàs. També varem tindra a un flamant Campió d'Europa de Llarga Distància en Josep L. Aran (que el dissabte ja havia fet 130km amb el C.C. Gràcia)

Aquí teniu la crònica d'en Manel:

-"Ahir diumenge vem fer pujada al Turó de l’Home que organitza com cada any el Carles Manzano amb la participació dels amics de “A tot arreu bicicletes” i la secció de Triatló del Club.
L’experiència va ser tot un èxit.

Ni l’hora de sortida a les 7,30h, ni que fos diumenge, va impedir que més d’una quinzena d’entusiastes bojos de la bici ens llancéssim al repte de superar els més de 155Km de la sortida, els 1680 m de desnivell, l’ascens de més de 26 Km i les rampes de fins el 14% que hi ha en els darrers kilòmetres del Coll.
All llarg de la ruta es van incorporar més integrants al pilot fins superar de llarg la vintena. Fins a St. Celoni vam rodar tot junts, gaudint de l’experiència i de la companyia i la trobada, tant el joves com i els veterans.
Amb l’arribada de les primeres rampes, el grup més jove del Catalunya varem agafar la iniciativa del grup, que no varem deixar fins a coronar el Turó de l’Home enmig d’una intensa boira … les darreres rampes són inclinadíssimes quina canya, quina adrenalina!
A dalt assistència, avituallament i baixada fins al peu del Turó, on es va aprofitar per esmorzar entre molt bon ambient i humor.La tornada, ja més escalonada, cadascú la va fer al seu aire i amb el regust d’haver gaudit d’una bona experiència i amb les ganes de repetir l’any vinent. Jo segur que no hi falto...Gràcies Carles, sou uns craks!"-

Manel

Distància Total: 155 km
Ascens: 22.5Km Temps d’ascens: 1h 44min
Pendent màxim: 14%