27 de jul. 2009

TRIATLÓ DE LA VILA ZOOT-SÈRIES

El diumenge 26 de juliol es va disputar a la nostra ciutat el Triatló Sprint amb més participants, quasi 1600 triatletes, entre federats i populars, es van donar cita a la Vila Olímpica a primera hora del matí, com podeu suposar de la hora d'entrar a boxes 06:45 am hi havia pels voltants tota la fauna nocturna que es començava a retirar als seus caus.

Hi van haver 5 sortides: 1a federats (ABM-JNM-S23M), 2a federats (V1M-V2M-V3M-CDM), 3a noies federades o no i 4a i 5a no federats. En la meva opinió personal al haver diferents sortides espaiades en 15' i al final fer classificació conjunta aquesta queda tergiversada donat que els veterans i les noies no es veuen beneficiats d'anar a roda dels absoluts i que quasi no es van fer grups, això vol dir que amb el mateix esforç a la bici haguéssim reduït el temps anant força més ràpids. Però també val a dir que d'aquesta manera saps amb qui estàs competint dins la teva categoria, amb sensació d'anar cap davanter.

Bé, des d'aquí donar la més sincera enhorabona al Equip Femení (Alexandra-Kate-Mercé) que cada cop està més amunt, ahir es va aconseguir la 2a posició per equips i a més a més l'Alexandra Roucher va quedar la 5a absoluta i la Kate K. Kidger la 6a en categoria femenina. A part la nova incorporació Júnior la germana dels Pi, la Laia Pi va aconseguir la victòria a la seva categoria ja que l'Anna Godoy va ser la guanyadora absoluta del triatló, junt amb el seu germà el Cesc Godoy.Ah! Solidaritat amb el Javier Catasús, que si no hagués errat en el desviament de la segona volta de ciclisme perdent molts minuts, el més segur que hagués estat al podi de Veterans 1. Ànims!!