3 de febr. 2009

Campionat de Catalunya de Duatló per Equips

Desprès de passar el dissabte a la tarda trucant a tothom perquè hi va haver de cop una al·lèrgia a l'aigua i potser no seríem els necessaris per poder competir, va arribar l'endemà i com que al matí no plovia, al final tothom va apareixa (això sí, una mica tard, varem entrar a boxes faltant 3' per tancar-lo).

Cròniques:

-"El passat diumenge 1 de febrer, es va disputar el II Duatló per Equips del Prat del Llobregat.

Pels que ja saben com funcionava i per aquells que encara no, la prova anava de la següent manera. Equips tant masculins com femenins, també mixtes d’homes i dones, formats d’entre 3 a 5 integrants havien de superar 5 km de cursa a peu, 20 de bicicleta i novament un tram de 2’5 km de cursa a peu. Alguns clubs han format més d’un equip, d’aquesta manera participaven amb equip A, B, C…..etc…

La mecànica de la competició era la següent, l’equip amb dorsal 1 sortía a les 10, el dorsal número 2 al cap d’un minut i així succesivament, fins al dorsal número 50.

Cal tenir en compte que les condicions climatològiques han marcat en gran mesura la prova. La pluja a deixat el terra del tram a peu molt tocat, jo no sé vosaltres però ningún programa de la meva rentadora serà capaç de treure el fang de la roba, i les meves bambes han passat a millor vida. Nota als fabricants de bambes: “si hacen un producto, procuren hacer que dure” ja està!! Ahí queda eso!!!

La secció de triatló del Club Natació Catalunya, ha participat amb un equip en la categoría masculina. Els seus integrants aquesta vegada en estat en Miquel Riera, l’Andreu Raymond, en Joan Francesc Campos i en Sergi Martínez.

Participavem amb el dorsal 46, per tant sortíem els cinquens per la cua. D’entre els competidors amb els dorsals més pròxims, estaven entre d’altres, equips de la talla del Mataró o el Prat, que ens dificultava tenir una referència útil al llarg de la prova i més aviat, estavem pendents de les sensacions, el rellotge i el conta quilòmetres de la bici.

El 1er tram de córrer s’ha realitzat a 3’45’’/km, la bicicleta a 34km/h i l’últim tram de cursa a peu amb un ritme més “playero” (siguem realistes) 4’04"/km.

Personalment satisfet pel primer tram de carrera a peu, perquè crec que tots els integrants de l’equip encara podien haver anat més ràpid. La bicicleta és el tram que ha passat factura. Ha quedat clar que falten hores sobre el seient fent callo al cul, així que ara que s’allarguen les tardes i en principi després de febrer el clima es més amable amb el ciclista, ja tenim el menú, de primer bici, de segon bici i de tercer……transicions, està bé no matar-se al saltar sobre de la bici, però avuí ens ha donat temps de fer un cafè, així que a practicar!!!!

Finalment em acabat en 22a posició. Estem començant temporada i poc a poc anirem agafant el tó."-

Ft: Sergi Martinez

-"Bé nois, ara que ja he viscut la primera experiència en un duatló per quips, crec que haig de millorar amb la bici. Direu: Bien xaval! Pos si... Es tic fet un lince.
De totes maneres, si no hagués estat pel temps (tinc l'habitació plena de fang i les bambes encara molles), el fang i l'aigua de la carrertera que no em deixava anar a roda, us diria que va ser molt guapo. Amb totes aquestes mogudes, pues ho qualifico com una experiència molt xula i que m'agradaria repetir. A veure si l'any que ve hi podem tornar (això si: prometo haver agafat la bici al menys uns quants caps de setmana abans de la prova!).

Ft: Miquel Riera

Classificació:

22è Club Natació Catalunya (1:05:35)

Particularment, demano disculpes al Miquel per no esperar-lo al sector de ciclisme, per un mal entés i falta de comunicació (no ens venia de perdre un parell de minuts), que li va impedir finalitzar la prova, que tanta il·lusió li feia! Ho sentim!