23 de febr. 2009

Cursa de 10 km Vila de Sant Boi

Ahir a la vila de Sant Boi es va disputar una carrera de 10 km a les 10h del matí amb més de 1.000 participants que van afrontar un circuit variat de pujades i baixades bastant exigent que dificultava poder agafar un ritme constant per poder complir amb els objectius individuals dels corredors. Tot i això, no va impedir que un dels membres de la nostra secció el Miquel Riera aconseguís la seva millor marca personal amb un registre de 36' 48" demostrant la seva progressió en els últims temps i el seu gran estat de forma.

La cursa començava des de la pista d'atletisme del C.A.Sant Boi situada a dalt de tot de la muntanya. La sortida es feia des del mateix tartán, es donava una volta de 300 metres i sortíem d'ella per dirigir-nos al centre de la vila amb unes primeres baixades amb cert pendent combinades amb petites rampes de 100-200 metres que trencaven el ritme. Els primers 5 km majoritariament eren de baixada i vam aconseguir un parcial de 17' 55" que feia pensar que l'objectiu era a l'abast, però sabíem que el pitjor de la cursa estava per arribar. Del km 5 al 7 era pràcticament pla amb un petit desnivell que tirava la carretera cap amunt però que no afectava els nostres temps parcials fins que el km 7 començava l'ascens el tourmalet de Sant Boi amb 2 km de pujada constant amb canvis del percentatge que va fer disminuir el ritme però sense defallir en cap moment. Un cop es passava el km. 9 vam arribar amb 33' ja vam veure que l'objectiu era molt assequible i només tocava culminar tot el treball fet fins aleshores per entrar un altre cop a la pista d'atletisme de Sant Boi amb un registre de 36' 48".
Des d'aquí felicitar-lo i esperem que segueixi millorant.

Els resultats de la cursa pels membres de la secció van ser els següents:

Posició 42 Eloi Moragues 36' 38"

Posició 51 Miquel Riera 36'48"

Escrit: Eloi Moragues





1 comentari:

Triatló CNC ha dit...

Molt bé Miquel!

En poc temps veuràs com podràs fer 35' en un 10000m i si algun dia començes a anara amb bici ens arrasaràs als Duatlons.