24 d’oct. 2008

RANKINGS

Acabada la temporada de Triatló de carretera fem un petit balanç del que han fet els nostres membres de la secció en els rànkings absoluts, per categories i equips.

Rànking Nacional de Clubs

C.N.Catalunya 34è classificat

Gràcies a la participació del equip femení a la Copa del Rei de Triatló (Palma) assolint la 10a posició absoluta i la seva puntuació al Campionat d’Espanya d’Aquatló ens han ajudat a pujar moltes posicions en el Ranking Nacional. També la fantàstica actuació del equip masculí que va aconseguir entrar en el top 20 (19a posició) ho ha fet possible així com la seva participació al Aquatló i al Campionat d’Espanya de Triatló (Ferrol). Mencionar que som el primer equip suplent per anar a la lliga de clubs.

Rànking Nacional Individual, millors classificats:

Sergi Martinez - 133è classificat

Eloi Moragues - 148è classificat

Erika Martinez - 219a classificada

Carol Valmanya - 223a classificada

A destacar els podis del Sergi Martinez, sots campió i de la Mercè Asensió per la tercera plaça al Campionat d’Espanya d’Aquatló per grups d’edat.

Rànking Català

Per Equips:

Femení: 6è classificat

Aquest resultat és gràcies als podis aconseguits per l’equip femení a Banyoles, Tossa de Mar (no puntuable) i Badalona al Campionat de Catalunya d’Aquatló, on van assolir la 3a plaça.

Masculí: 8è classificat de 1a divisió

Hem assolit l’objectiu de mantenir-nos a 1a divisió, gràcies a la participació en la major part de les proves del circuit Català.

Per Categories: millors classificats

V2M: Josep Lluís Aran - 7è classificat

V1F: Marta Garriga - 10a classificada

V1M: Joan Francesc Campos - 19è classificat

ABF: Mercè Asensio - 10a classificada

ABM: Eloi Moragues - 57è classificat

JNM: Carles Garcia - 13è classificat

Els millors del Ranking Absolut han estat:

Femení: Erika Martinez - 29a classificada de 109 triatletes federats

Masculí: Andreu Raymond - 79è classificat de 864 triatletes federats

Finalment donar gràcies a tothom per participar i fer que el nostre club, que no ha passat per bons moments aquests últims anys, segueixi se'n uns del clàssics del triatló Català i conegut a la resta de teritori nacional.