19 d’oct. 2008

DUATLÓ DE NÚRIA

Aquest matí a començat la temporada de Duatlons de Muntanya amb la celebració del XI Duatló d’Alta Muntanya de Queralbs dins del circuit Salomon XM Duathlon Series. Quasi 800 participants han desafiat al fred i a la duresa d’aquesta competició, en la que el segon sector és el més dur amb la pujada al cim del Puigmal.

Quatre membres de la secció s’han agosarat i l’han pogut acabar en poc més de 4h tot i que ningú d’ells és un especialista en aquesta disciplina tan dura com són els duatlons d’alta muntanya.

Classificació:

227 Josep Amram (172è ABM)

304 Eloi Moragues (234 ABM)

305 Miquel Riera (235 ABM)

323 Santi Soley (249 ABM)

Nois, animeu-vos a escriure una crònica de la cursa!!!

2 comentaris:

Josep Amram ha dit...

Bona nit!

Doncs estic d'acord amb el que es diu al blogg, la cursa és molt dura, sobretot per mi la baixada del Puigmal a Nuria. Per sort el clima ens va respectar molt, i només en petits trams i a alçada es va notar una mica el fred.
Tots quatre vam fer el primer tram de bicicleta en aproximadament una hora, encara que degut a la quantitat de gent jo no vaig veure ningú. Pujada dura al Puigmal i primer a trovada amb gent del club...repostatge al mateix temps al avituallament del cim amb l'Eloi. Després baixada rápida que per mi va ser molt dura a prop de Nuria. Dençà aquest moment comença la lluita contra el dolor fins fontalba...encara que les ganes d'arrivar i els anims de la gent reunida a Nuria feien de dopatje contra el dolor.
Finalment a Fontalba 1 hora després tornem a la bicicleta i encara que hi volía arrivar la baixada sense amortiguaciò se'm va fer llarga i dessabedora...30 o 40 posicions de la gent que hem passava treient-me les enganxines!
Dolor als braços i per fí! arrivada a Queralbs. L'any vinent provarem un altre cop...toca entrenar dur dur...

Deeeu!

Unknown ha dit...

Jo volia fer un comentari per dir que el Abuelo Cebolleta es el millor dels millors...;-)

Pel que fa a la cursa, com em van enredar...pero va estar molt be.

Apali, a disfrutar