28 d’abr. 2008

Duatló de Vic

Hola a tots i totes,
ahir diumenge 27 d'abril es va celebrar l'última prova del Circuit Català de Duatló 2008 a la ciutat de Vic amb unes distàncies de 7km. de cursa a peu, 33km d'un segment de bici exigent i acabant amb 3,5 km de carrera. La temporada de Duatló no es va poder acabar d'una millora manera amb 2 nous grans èxits per la secció del club amb els podis aconseguits pel Josep Lluís Aran (3r. en la categoria de Veterans 2) i de l'imcombustible Joan Rins (2n. en la categoria de Veterans 3).
Joan Rins, a més ha estat el Campió del Circuit Català de Duatló 2008 en la categoria de Veterans 3 i pel que fa a la classificació final de la Lliga Nacional de Catalunya de Duatló 2008 tant l'equip femení com el masculí han assolit la 8ª posició de la 1ª divisió, mantenint-se un any més en la màxima categoria de la Lliga Catalana.
Bona feina feta pels membres de la secció en la 1ª part de la temporada i ara només falta seguir amb aquesta línia amb el començament dels triatlons en el mes de maig.

La pròxima prova en el circuit català serà el Triatló de Sitges el diumenge 11 de maig i dins el territori espanyol serà la prova nacional de Fuente Álamo amb la participació de membres del club el dissabte 3 de maig.

Signat: Eloi Moragues