2 d’abr. 2008

Banyoles (crònica1)


Ahir es va disputar una nova edició del Duatló de Banyoles, en la qual va haver un èxit important per la consecució de la 3ª posició en el podi per equips femenins de les noies de la secció, format per la Carol Valmaña, Ines Mestre i Erika Martínez, fet que no succeïa des de feia molt de temps. Esperem que sigui l'inici d'una nova era amb una participació més important de l'equip femení.
Respecte els nois van ocupar la 11ª posició per equips integrats pel David i Sergi Martínez Merodio i l'Andreu Raymond, arribant a la meta amb aquest ordre ocupant els llocs 26, 36 i 125 respectivament. El Roger Besora va ocupar la 161ª posició, El Lluís Sala Bellsolell la 174 i el Josep Aran en el 250.


La pròxima prova del Circuit Català de Duatló serà el Duatló de Sant Joan de les Abadesses el dissabte 12 d'abril a les 15:30h i que és el Campionat de Catalunya Absolut, on la presència de l'equip femení ja ha estat confirmada (Carol, Ines, Erika i Marta) i esperem que l'equip femení també hi estigui reperesentat.


Ens veiem.