20 de febr. 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS

El passat dissabte dia 12 de febrer es va disputar la 4a edició del Duatló Ciutat del Prat-Valbuena per equips, que com és habitual va ser el Campionat de Catalunya d'aquesta especialitat.

La secció si va presentar amb 3 equips, els bons "Equips A" en categoria Femenina i Masculina i el dels vells (jejeje) "Equip B" en categoria Masculina.

Va ser una tarda solejada i amb una temperatura molt agradable, a les 15h van començar a sortir equips cada minut en ordre invers a la classificació de l'any passat.

Primers van ser els equips femenins i després els masculins, el nostre Equip A Femení, compost per Kate K. Kidger - Laia Pi - Mercé Asensio, ho van fer-ho molt, molt bé, assolint la 4a posició, rebaixant respecte a l'any passat més de 7', tot i el fort vent que havia en el circuit ciclista.

Els següents en sortir va ser l'Equip B Masculí, integrat per Joan F. Campos - Carles Martí - Joan Pi - Andreu Raymond - Carles Tomàs - Siquem Vivancos, que tot hi no estar molt entrenats i molts d'ells sense entrenar bicicleta (ni les transicions) durant molts mesos ho van fer-ho força bé, val a dir que la gran majoria eren veterans, quedant en la 31a posició masculina i en 6a posició d'equips B.

Per últim van sortir els membre de l'Equip A Masculí, compost per Ferran Barceló - Gabriel Cardeñosa - David Martinez - Sergi Martinez - Eloi Moragues, que van fer una cursa molt bona assolint la 4a posició masculina, superant així la 7a posició de la temporada passada.

Va ser una cursa molt divertida i animo a la gent a que s'apunti en properes edicions (a veure si s'anima el "equipo de competición"!!)

Classificacions:

Equip A Feminí 4t lloc

Equip A Masculí 4t lloc

Equip B Masculí 31è lloc (6è B)

Felicitats a tothom!!

Ja teniu les fotos de la cursa, gentilesa dels fotògrafs Andrés , Jotas, Oscar i Andreu a la secció de fotos d'aquest Blog!!