5 de gen. 2011

DUATLÓ DE MUNTANYA DE CABRILS

El passat diumenge dia 2 es va disputar la primera prova de l'any de la FEDE, el Duatló de Muntanya de Cabrils, sota un dia amb sol i temperatura força càlida per l'època de l'any.

Dir-vos que va ser el Duatló de Muntanya amb més participació per part de la Secció amb 3 noies i 5 nois (si, si, ja sé que la majoria érem veterans!!).

Tot i que les distàncies no diferien gaire de les dels Duatlons de carretera (5/25/2,5), la duresa de la muntanya es va fer palesa amb els temps finals que van ser el doble.

El córrer ja era molt dur, al 1r km hi havia una pujada per un corriol que la gent anava en fila de un caminant, i la resta no havia ni un troç pla. Després de la transició tocava patir amb la BTT, tampoc aquí havien trossos plans, tot era pujada i més pujada (230m de desnivell acumulat) que tot i no ser un recorregut tècnic, el fang de les pluges dels dies anteriors no va col·laborar massa en fer més fàcil les pujades. L'última cursa a peu també era semblant a la primera, per un altre lloc, però sense pla.

Destacar l'actuació de l'Oscar Rodriguez, que tot haver fet la Cursa dels Nassos 2 dies abans va anar amb la BTT com un coet fent el 40è millor parcial. També destacar l'actuació de les dues noves incorporacions, la Marta Cerdà i la Sílvia Vallès que sent la primera prova que disputaven d'aquest estil, i amb la duresa que tenia, la van acabar que ja era molt per les expectatives que elles mateixes tenien abans de començar-la.

Classificació Femenina:

11 Carol Valmanya (9a ABF)

21 Marta Cerdà (16a ABF)


22 Sílvia Vallès (17a ABF)


Classificació Masculina:

50 Oscar Rodriguez (5è S23M)

122 Andreu Raymond (36è V1M)

208 Eduard Espriu (7è V2M)


DNF Xavi Martinez (retirat al 2n córrer ABM)

DNF Miquel A. Simon (retirat per averia mecànica V2M)

Equip Masculí 19è Classificat

Felicitats a tothom, i ja tenim els primers puntents de la Lliga Catalana de Clubs!!!