22 d’oct. 2010

GARMIN BARCELONA TRIATHLON

Com tots sabeu el diumenge passat dia 17 d'octubre es va realitzar la 3a edició de la macro-prova triatletica de la Garmin Barcelona Triathlon.

Aquest cop quasi 5000 persones hi van participar dividides en les tres distàncies que hi van haver; Olímpica, Sprint i Super Sprint (i dins de les dues primeres, els equips de relleus).

Cal destacar, com a novetat positiva, el que per primer cop hi va haver categoria de Paratriatló, on hi van participar alguns en la modalitat per equips i d'altres individualment. Esperem de tot cor que en properes edicions encara hi hagin més Paratriatletes que hi participin.

Bé no vull entrar a discutir si és segur o no posar tanta gent en un circuit ciclista urbà, tot i les millores envers els altres anys, en una zona on molts vianants volen creuar per anar cap a la platja i zones d'esbarjo.

No més diré que per mí els membres de la Secció que hi van estar supervisant en tot moment la prova ho van fer-ho molt bé, gràcies a la seva experiència passada de organitzar les edicions anteriors del Triatlló Ciutat de BCN i de ser practicants d'aquest meravellós esport que és el Triatló.

Realment feia goig el Box de l'olímpica gracies a la remodelació de les pistes d'atletisme de la Mar Bella (pels Europeus d'Atletisme d'aquest any).

Pel que fa a la prova, destacar que els guanyadors de la cursa Elit van ser; en categoria masculina el gallec Javier Gomez Noya, flamant Campió Mundial de Triatló 2010 i en categoria femenina la britànica Jodie Stimpson.

En quan a la petita representació de la Secció, no podien haver fet millor, ja que en Marc Pi va guanyar la cursa olímpica (1800 participants) i en Ferran Barceló (encara recuperant-se del seu esforç de la Challenge) va pujar al 3r calaix del podi.