14 de juny 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRUPS D'EDAT

Ahir dissabte dia 13 de juny, es va disputar la XI edició del Triatló Ciutat de Manresa, que a part de ser el Campionat de Catalunya Universitari, aquest cop també era el Campionat de Catalunya de Grups d'Edat.

A les 16h sota un sol de justícia més de 400 triatletes es van trobar al Parc de l'Agulla, 12 membres de la secció hi van participar.

Era un bon dia per veure com actuaven les noves incorporacions. La veritat es que tothom ho va fer molt bé, tot i la calor que va fer.

Es van aconseguir 5 podis i 2 quarts llocs: el més destacable van ser la 9a posició absoluta del nostre nou trainer l'Andrés Montalti que a més a més va ser Campió de Catalunya a la categoria de 25-29M i el tercer lloc per equips de les fèmines (Alexandra-Mercé-Inés-Lavinia). També van pujar al podi el Carles Gracia 3r en 17-19M, en Javier Catasus 3r en 45-49M i la Mercé Asensio 3a en 35-39F.